Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Για Τις Αλλαγές Και Επιστροφές Προϊόντων

Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 540044 , για να καταχωρηθεί το αίτημα σας και να κρατήσουμε για εσάς τα νέα προϊόντα που επιθυμείτε ή να έρθετε από το κατάστημα μας για αλλαγή. Στην συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής και το κόστος της οποίας επιβαρύνεται ο πελάτης. Για να γίνει η αλλαγή πρώτα οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην ίδια άριστη κατάσταση με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς μέσα στο δέμα και με ταχυμεταφορική / μεταφορική που συνεργαζόμαστε, με χρέωση δική μας και έπειτα σας στέλνουμε την νέα παραγγελία. Η διεύθυνση που θα πρέπει να σταλεί το δέμα είναι:


Μιλτιάδη Καράτζη 37,
Ηράκλειο 716 01
Κρήτη Ελλάδα

2810540044

Αναλυτικά Για Την Επιστροφή Χρημάτων

Για την επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε email στο [email protected] τον τραπεζικό σας λογαριασμό και όνομα δικαιούχου. 

Αφού μας έχουν επιστραφεί τα προϊόντα με δική σας χρέωση και ελεγχθούν εντός 3-5 ημερών σας καταθέτουμε πίσω τα χρήματα σας.

Προϋπόθεση Για Την Επιστροφή Των Προϊόντων Σας

  • Θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα σας, εντός 24 ωρών (από την ώρα παραλαβής της παραγγελίας σας). Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αυτά που παραγγείλατε και  στην ίδια άριστη κατάσταση όπως τα παραλάβατε.
    Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων
  • Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων να υπάρχει το αντίστοιχο παραστατικό μέσα στο δέμα.