Τρόποι Αποστολής

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας, αναλόγως με την περιοχή και τον τρόπο που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.

Τρόπος Παράδοσης των Προϊόντων

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων τρόπων παράδοσης της παραγγελίας σας:
  • Παράδοση στο χώρο σας με ταχυμεταφορική εταιρεία της επιλογής μας
  • Παλαβή από μεταφορικές τις οποίες συνεργάζεται η RS POWERTEAM
  • Παραλαβή από το κατάστημα μας RS POWERTEAM το οποίο βρίσκεται στην Οδό Μιλτιάδη Καράτζη 37, Ηράκλειο 716 01, Κρήτη Ελλάδα

Παράδοση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες από εμάς φεύγουν το συντομότερο δυνατό από το Ηράκλειο Κρήτης, μετά αναλαμβάνει η ταχυμεταφορική / μεταφορική και η παράδοση πραγματοποιείται εντός δύο (2) έως έξι (6) εργάσιμων ημερών ,ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε. Η ταχυμεταφορική / μεταφορική θα σας παραδώσει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας. Σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή / και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.) η RS POWERTEAM δεν φέρει καμία ευθύνη, ωστόσο φροντίζουμε να παρακολουθούμε την αποστολή της παραγγελίας σας και να σας ενημερώνουμε προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:
  • Εντός πόλης Ηρακλείου / Κρήτης τα μεταφορικά έξοδα είναι 3.50€ έως 2kg και για κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 0,95€.
  • Στην υπόλοιπη Ελλάδα τα μεταφορικά έξοδα είναι 6,00€ έως 2kg και για κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 1,00€.
  • Σε όλη την Ελλάδα η χρέωση με αντικαταβολή είναι 2,42€.
Τα έξοδα αποστολής ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.